Brecht & Hannes

Brecht & Hannes leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar ze van 2006 tot 2012 klassiek slagwerk studeerden. Hun eindeloze overeenkomsten op persoonlijk vlak leidde al snel ook tot een hechte muzikale samenwerking. Zo staat het duo in voor respectievelijk keyboards en drums bij Kájhem Orchestra, en zijn ze ook percussionist en drummer bij Cafe Con Leche.

Pas een kleine twee jaar geleden wakkerde de interesse bij de twee jongens naar een ander instrument aan. Brecht kocht een accordeon, Hannes bestelde een basgitaar en op die manier werd het duo 'Brecht & Hannes' geboren. Gekend in de Brusselse straten om hun aanstekelijke zigeunerdeuntjes die dagenlang in je hoofd blijven zitten, zijn ze nu terug met een uitgebreid aanbod van ragtime, musette en tango, bewerkt voor accordeon en bas.

Brecht & Hannes RAGTIME
New Orleans vibes van Scott Joplin

Brecht & Hannes MUSETTE
Mooiste Parijse musette-klassiekers

Brecht & Hannes TANGO
Argentijnse passie met Ástor Piazzolla

Brecht & Hannes is een band uit het aanbod van boekingskantoor Mosca Blanca. Klik hier voor de link naar de pagina van deze band en extra links, audio, video en de volledige concertkalender.