The Man in Black

The Man in Black is de meest opmerkelijke Johnny Cash tribute band van Vlaanderen. De diepe, doorleefde stem van zanger/gitarist Geert Bouckaert ligt heel dicht bij die van Cash, maar toch brengt hij geen slappe imitatie van de grote country-artiest, maar geeft hij elke song een eigen touch. Ook zangeres Charlotte De Mey vult de partijen van June Carter op haar geheel eigen manier in. Warm, soulvol en bij wijlen jazzy. 

 

The Man in Black brengt in ruim 20 songs een overzicht van de carrière van de grootste countryzanger ooit, inclusief een zevental duetten Johnny Cash/June Carter. Cash stond jarenlang bovenaan de countrycharts, maar slaagde er ook in om door te breken naar een groter publiek. I walk the LineRing of FireGet Rhythmiedereen kent die nummersOp zijn 70ste, vlak voor zijn dood, scoorde Cash nog een hit met Hurt, waardoor hij weer een nieuwe generatie wist aan te spreken. 

 

Op grote podia treden ze op als The Man in Black Group, aangevuld met gitarist Anthony Statiuscontrabassist Karel Algoed en drumster Annebelle Dewitte.

 

Afhankelijk van uw wensen zijn ook andere formules mogelijk. Zo is Geert Bouckaert is ook solo te boeken. Als duo brengen Geert Bouckaert en Charlotte De Mey de akoestische set ‘Johnny & June Intiem’, met de meer gevoelige songs van Johnny Cash & June Carter; zoals Home of the blues en Give my love to rose Maar ook alle bekende hits passeren in een uitgeklede versie de revue.  Het ideale programma voor een zwoele zomeravond. 

 

The Man in Black is een band uit het aanbod van boekingskantoor Mosca Blanca(externe link). Klik hier (externe link)voor de link naar de pagina van deze band en extra links, audio, video en de volledige concertkalender.